Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Bronie premium only

blottedscience

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli skończy Ci się premka , a będziesz miał kupioną broń na 30 dni podczas jej trwania , to normalnie broń zostaje , aż wyczerpie się jej limit.

Opublikowano

Dokładnie tak ja UP.

Dodam, że jak masz dinary to kup sobię na 60 odrazu. (60 MAX)

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

chcialem sie dowiedziec czemu bronie moge kupic tylko na jakis okres chcialem dzis kupic celownik na pare lat :D a moge tylko na 60 dni... a dalej nie idzie z bronmi jest tak samo aha przepraszam ze to nie na temat ale nie bede spamowal nowymi tematami :D

@UP a odwolujac sie dpo tematu na jaki slot chcesz miec owa bron ?

@Edit

ale napisałem ze z bronmi to samo nwm czy medy tez ale med boxy tez tylko 60 moge

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

chcialem sie dowiedziec czemu bronie moge kupic tylko na jakis ojres chcialem dzis kupic celownik na pare lat :D a moge tylko na 60 dni... a dale ni idzie z bronmi jest tak samo aha przepraszam ze to nie na temat ale nie bede spamowal nowymi tematami :D

@UP a odwolujac sie dpo tematu na jaki slot chcesz miec owa bron ?

Celownika nie możesz kupić na pare lat bo ja powiedział Jachna , max 60 dni :)

@TOP

Zależy czy kupisz broń na only 5 slot , czy na 3 i 5 slot :)

Jeżeli kupisz broń na 5 slot , będziesz musiał mieć 5 slot i broń na tyle ile 5 slot.

Jeżeli na 3 i 5 , możesz ją kupić powiedzmy na te 60 dni i przez pierwsze dni kiedy masz 5 slot nosić na 5 slocie :P A ja potem się 5 slot skończy przełożysz ją na 3 slot :)

grrrrrrr , ile powtórzeń xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Czyli tylko dwa razy (na 30dni) mogę kupić broń i inne rzeczy w grze za dinary i więcej nie będzie sie sumować?

2nsj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...